"Iedere dag wil ik ervoor zorgen dat mijn collega’s in mijn team hun werk goed kunnen doen. Als dat lukt, kan ik daar heel blij van worden! Samen zorgen wij dat onze klanten, dus scholen en docenten, zo goed mogelijk worden geholpen. Wat onze klanten ons vertellen, geven wij weer door aan collega’s elders in ons bedrijf. Dat is een mooie interactie met een nuttig resultaat: de kinderen en studenten op de scholen verder helpen. Dat maakt mijn werk extra leuk."

Esther BorssenTeamleider
customer care & delivery


     
      Heb je vragen? Mail dan naar 
      hr@thiememeulenhoff.nl

"Ik kijk voor mijn werk veel in de toekomst om scenario’s te bedenken voor het onderwijs van morgen. Wat hebben docenten straks nodig? Daarbij komt veel technologie kijken, virtual reality, artificial intelligence. We werken aan vernieuwing van het onderwijs, maar uiteindelijk gaat het om de ontwikkeling van mensen. Innovatie is een middel om waarde toe te voegen aan het onderwijs, maar de mensen zijn nummer één. Precies dat is wat me enthousiast maakt over mijn baan, het gáát ergens over. En als je hier enthousiast bent over een nieuw idee, zijn er altijd collega’s die met je mee willen denken."Dieter Vlaminck
Innovation lead


Ik zorg er als contentontwikkelaar voor dat de leermiddelen worden gemaakt. Mijn werk bestaat voor een groot deel uit regelen en stroomlijnen van de productie. Ik heb dagelijks contact met auteurs, redacteuren, vormgevers en beeldredacteuren. Zo zorg ik ervoor dat inhoud, lay-out en planning kloppen en dat de leermiddelen op tijd naar de scholen kunnen. Dit is ontzettend veelzijdig werk, waarbij je wel tegen druk moet kunnen. Ik kan daar gelukkig mee omgaan. Ook een dosis lef komt van pas. Handig bij onderhandelingen. Ik ben de spin in het web en daar voel ik me prettig bij.

Alinda de Gooijer
Contentontwikkelaar moderne vreemde talen