Werken aan het beste onderwijs voor de toekomst

Samen leren vernieuwen kan alleen als je goed luistert naar wat het onderwijs wil. Dat doen we dus ook. We luisteren naar docenten en wat zij nodig hebben om hun vakmanschap aan te spreken. Maar ook naar de leerlingen zelf. Zij zijn de toekomst en kunnen ons vertellen waar ze staan en waar ze voor gaan. Wat ze willen leren en wat niet. En hoe ze dat het liefst doen. Digitaal? Thuis? Anders? Hoe ziet hun beste onderwijs voor de toekomst eruit? Kijk en luister mee.


Jij kunt als professional meewerken aan inhoud én innovatie. Samen met bevlogen collega’s, in een bedrijf dat stappen durft te zetten. Middenin de onderwijswereld en centraal in Nederland. Met aandacht voor jouw ontwikkeling. Dat levert je ook echt iets op: dankbaar werk waar je zelf ook van groeit.

Lees hoe wij deze beloftes waarmakenBekijk hoe we onze beloftes waarmaken

Neem een kijkje achter de schermen en ontdek zelf hoe het is om te werken bij ThiemeMeulenhoff.            Met bevlogen collega 's


           Ruimte voor ontwikkeling


              Wat leerlingen willen

Pas jij bij ThiemeMeulenhoff? Toets jezelf!

Onze ambities zijn hoog. Het beste onderwijs voor de toekomst bouw je niet zomaar even. 'Samen leren vernieuwen' zeggen we niet alleen, we dóen het ook echt. Dat vraagt om bijzondere mensen. Die bijvoorbeeld snappen dat ze in dienst staan van het onderwijs, maar die ook commercieel kunnen denken. Die ondernemend en open zijn en het lef hebben om vérder te gaan. Ben jij dat? Doe de test hieronder. Dan weet je in 5 minuten of we bij elkaar passen.  Actuele vacatures

Hieronder vindt je alle actuele vacatures van ThiemeMeulenhoff. Meer vacatures zien? Bekijk het overzicht met alle vacatures!

Daphne van Vliet
Marketingcommunicatiespecialist
basisonderwijs

"Dit werk doet er echt toe, ik lever een bijdrage aan het onderwijs en
aan de maatschappij"

"Ik kom uit een ondernemersfamilie en dat ondernemerschap kan ik bij ThiemeMeulenhoff heel goed invullen! Ik heb in mijn werk genoeg mogelijkheden om kansen te pakken. Er is ruimte om initiatief te nemen en je eigen vakgebied te runnen. Dat is mooi, want zo komt wat je doet ook echt uit je hart."


>     Lees wat andere collega's zeggen